Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Audi RS3 отримає більше 400 к.с.

Початок 2021 року обіцяє бути досить гарячим на прем҆ єри нових автомобілей від різних виробників. Цікаві моделі продемонструють всі німецькі бренди, зокрема надійшла інформація що компанія Audi залишає для зарядженого хетчбека RS3 5-циліндровий турбодвигун від попередньої генерації компактного суперкара. Легендарний мотор дещо модернізують в бік екологічності, але при цьому потужність бензинового турбоагрегата все одно перевищить 400 к.с. Останнім часом, німці проводять останні тестові заїзди Audi RS3 на треку, де він і потрапив до шпигунських камер наших експертів.

Зі слів офіційних осіб Audi Sport ми дізналися, що в компанії вважають 5-циліндровий двигун символом минулих успіхів бренду, тому для фанатів марки та простих автомобілістів в модельній гамі двигунів моделі A3 залишиться несподіваний та незвичний для 2021 року мотор з п҆ ятьма циліндрами. Доречі, конкуренти моделі Audi RS3 залишились лише з чотирма циліндрами, що робить RS3 унікальною пропозицією в сегменті заряджених хетчбеків. За попередньою інформацією, під капот новачка потрапить 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 415 к.с. та 500 Нм крутного моменту. З цим агрегатом Audi RS3 зможе перемогти Mercedes-AMG A 45 S та BMW M140i. Потужність від двигуна буде передаватися через автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням до системи повного приводу Quattro. Шасі та трансмісія нового RS 3 будуть підтримуватися арсеналом таких технологій, як регульовані заслінки, система векторизації крутного моменту та адаптивна електронна система підсилення керма.

Тестовий автомобіль майже позбувся камуфляжу і вже можливо індефікувати модель хетчбека. За формою переднього бампера та заднього дифузору зрозуміло що це за автомобіль. Крім цього на хетчбек встановлено подвійний вихлоп та задній спойлер. Розширені колісні арки додають автомобілю агресії, а величезні повітрозабірники тільки підтверджують потребу турбодвигуна у додатковому кисні. Інтер҆ єр Audi RS3 покищо залишився за кадром, але як відомо віртуальна панель приладів та дисплей інформаційної системи, розміщений по центру торпедо залишаться без змін. Скоріш за все в салоні ми побачимо більше алькантари та алюмінієвих декоративних елементів. Початок серійного виробництва нового Audi RS3 заплановано на весну 2021 року. Орієнтовна базова вартість моделі складе 60 тисяч євро…

 

 

22.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Audi RS3 отримає більше 400 к.с.

Політика конфіденційності